allatorvosi_logo

Csomagfunkciók és jelentései

Funkció Jelentése
Licencek száma
Egy időben egyszerre hány felhasználó használhatja a programot
Felhasználók száma
Itt lehet létrehozni új felhasználókat, a hozzájuk tartozó jogokkal együtt.
Faj nyilvántartás
Faj adatbázis, melyet bővíteni lehet állat fajokkal, például "Kutya","Macska","Ló","Nyúl"
Fajta nyilvántartás
Fajta adatbázis, melyet bővíteni lehet állat fajtákkal, például "Alaszkai malamut","Angol szetter". A fajta nyilvántartás a fajok alá tartozik, egy könnyen átlátható modulban lehet mindkettőt kezelni.
Szín nyilvántartás
Előre feltöltött szín adatbázis, melyet bővíteni lehet állat színekkel, például "Acélk-cser","Arany","Csincsilla"
Általános Beállítások
Itt lehet beállítani például az állatorvosi programot használó cég adatait (pl. cím, adószám, logó), a nyomtatványokat és a Nav küldési beállításokat
Kinézet beállítás
A program egységes, modern kinézetét állíthatjuk be akár visszafogott stílusra pl. "Kávábarna","Londoni ég", akár extrémebbre pl. "Halloween","Valentin napja". Körülbelül 30 kinézetből lehet választani.
Termékek importálása Excelből
Könnyen kezelhető importálási modul. A betöltött (megfelelő formátumban levő) Excel állományt feldolgozza és beimportálja az Állatorvosi szoftverbe
Modern Feladat és Időpont Kezelő
A Feladat kezelőben könnyen kiválaszthatjuk a gazdát és a hozzá tartozó állatot, hogy megbeszélt időpontot rögzítsünk.Állítható Naptár Nézet : Napi, Teljes hét, Munka hét, Hónap, Év, Idővonal formátumok. Akár néhány kattintással egymás mellé tehetünk két távol eső napot is pl. Április 16-ot és Március 7-et. Különböző színek szerint osztályozhatjuk a feladatokat. A napi, heti, havi teendőinket nyomtatóra, vagy Pdf formátumba nyomtathatjuk.
Készlet kezelés
Bevételezéssel lehet növelni a készletet, a Kezelési napló, Altatási napló és a Műtéti napló véglegesítése levonja a készletet. A Leltár modullal lehet korrigálni.
Sarzs szám kezelés (és lejárati dátum)
Termékenként beállíthatjuk, hogy normál, vagy sarzs számos legyen. Bevételezéskor rögzíthetjük a sarzs számot és a lejárati dátumot, kiadáskor pedig kiválaszthatjuk, hogy melyik sarzs számból szeretnénk kiadni
Táblázat színezése
A “Táblázat feltételes színezése” modul segítségével a felhasználó saját maga beállíthatja a táblázatok színezését feltétel szerint. Például: Ha a “Termék mennyiség” kisebb, mint a “Termék minimum készlet”, legyen a cella háttérszíne piros, a betű pedig félkövér sötétkék. Azoknál az Ügyfeleknél, ahol nincs kitöltve a telefonszám, legyen a sor háttérszíne bordó.
MNB árfolyam lekérdezése
A program lekérdezi a Magyar Nemzeti Bank oldaláról azokat a devizanemeknek az MNB árfolyamait, melyek megtalálhatók az adatbázisban és frissíti őket.

Felmerültek kérdések?

Keressen fel minket a megadott elérhetőségeink egyikén.