allatorvosi_logo

Egyedi Állatorvosi szoftver konstrukcióra van szüksége?

A meglévő Állatorvosi szoftvercsomagok közül nem tud választani?

Kérjük, hogy az alábbi űrlap segítségével jelölje meg, hogy mely modul(ok)ra lenne szüksége az alap Állatorvosi szoftveren felül, továbbá azt is, hogy igénye van-e  egy profi weboldalra.

A meglévő csomagok láttán Ön is elgondolkozhat az alábbi kérdéseken:

  • Egyedül dolgozik a cégnél, és számlázna is? Valószínűleg akkor a legnagyobb csomagot kellene bérelnie.
  • Mi van akkor, ha egyedül van a cégnél, nem készít számlákat a programból, viszont van SARZS számos terméke? Ugyanúgy a legnagyobb csomagot kell használnia.
  • Melyik csomagot vállassza akkor, ha egyedül van, és több száz termékkel dolgozik? Nem importálhatja pár másodperc alatt a termékeit az állatorvosi szoftverbe csak akkor, ha a legnagyobb nagy csomagot választja?

 

Miután megérkezett hozzánk az üzenet, az Ön által megadott e-mail címére küldeni fogunk egy ajánlatot, mely tartalmazza az alap Állatorvosi szoftvert, illetve  a megjelölt modul(ok)at.

Adatvédelmi nyilatkozat: Elolvasom
ÁSZF:Elolvasom

Mikor válik szükségessé az egyedi szoftver fejlesztése?

Egyedi szoftver fejlesztése akkor szükséges, hogyha nem  találunk olyan kész üzleti szoftvert a piacon, ami teljes mértékben képes lefedni az üzleti, ügyviteli folyamatainkat.

Az elmúlt 25 évben rengeteg kis -közép- és nagyvállalkozásnak fejlesztettünk egyedi szoftvert a cégük egyedi folyamataira szabva.

Sok esetben kiderült, hogy a hozzánk forduló cégek számára 65-80% -ban megfelelnek a már kész üzleti szoftvereink, így csak azokat át kellett alakítani, adott cég igényeinek megfelelően, vagy néhány egyedi modult kellett lefejleszteni ahhoz, hogy 100%-an lefedje az igényeiket.

Természetesen az esetek többségében,  annyira egyedi a kérés, hogy teljesen nulláról kell lefejlesztünk az adott egyedi szoftvert. 

Egyedi szoftver fejlesztése

Ügyfeleink többsége azért keres meg minket egyedi szoftver fejlesztési szándékával, mert saját céges folyamatai az átlagosnak mondható ügyviteli folyamatoktól eltér, és nem talál olyan szoftvert a piacon, ami teljes mértékben megfelelne az igényeinek.  Ilyenkor egy megbeszélés során már látjuk, hogy teljesen a nulláról kell lefejlesztenünk egy egyedi cégre szabott szoftvert vagy  pedig elég a meglévő ügyviteli szoftvereink átalakítása, új modul, modulok fejlesztése.

Emellett szintén jelentős azok száma, akik azért keresnek meg minket egyedi szoftver fejlesztése végett, mert olyan ötlete van, amire még nincs szoftver a piacon. Az ilyen esetekben mindig teljesen nulláról fejlesztjük  az egyedi szoftvert a megbízónknak.

Felmerültek kérdések?

Keressen fel minket a megadott elérhetőségeink egyikén.